Samsonite

Guardit 2.0 Laptop Backpack M 15.6 Inch Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25.9 cm
Diepte 2.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 37.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 115330
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Guardit 2
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele rugzak voor je laptop? Dan is de Guardit 2.0 Laptop Backpack M 15.6 Inch van Samsonite de perfecte keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Deze laptoprugzak heeft een breedte van 25.9 cm, een diepte van 2.8 cm en een hoogte van 37.5 cm, waardoor hij perfect is voor laptops tot 15.6 inch. Het laptopvak biedt optimale bescherming voor je waardevolle apparaat, terwijl het verstelbare schouderband zorgt voor comfortabel dragen, ongeacht je lengte.

De Guardit 2.0 Laptop Backpack M is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik en langdurige slijtage. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, terwijl de blauwe kleurnaam van het merk een trendy en moderne uitstraling geeft.

Met de ritssluiting kun je gemakkelijk en veilig je spullen opbergen. Daarnaast biedt de rugzak ook een handig buitenvak met ritssluiting voor het opbergen van kleine accessoires of persoonlijke items. Of je nu naar je werk, college of op reis gaat, deze rugzak biedt voldoende opbergopties om al je benodigdheden georganiseerd te houden.

De Guardit 2.0 Laptop Backpack M 15.6 Inch is onderdeel van de populaire Guardit 2 serie van Samsonite. Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid is deze rugzak de ideale metgezel voor elke moderne professional of student.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies