Samsonite

Ecodiver Laptop Backpack Small Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 44 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 14 inch
Materiaal Gerecycled PET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Yellow
Merk product code 140809
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 5 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Ecodiver
Type sluiting Ritssluiting
Volume 16 l

Op zoek naar een trendy en duurzame rugzak? Dan is de Ecodiver Laptop Backpack Small van Samsonite de perfecte keuze voor jou. Met zijn compacte formaat en stijlvolle design is deze rugzak ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en milieuvriendelijke optie.

Deze rugzak heeft een breedte van 33 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 44 cm, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik. Het laptopvak biedt ruimte aan een 14 inch laptop, zodat je altijd je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

Wat deze rugzak echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled PET-materiaal. Hierdoor draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar heb je ook een unieke en milieuvriendelijke rugzak. De kleur hardware is zwart en de merk kleurnaam is geel, wat zorgt voor een opvallend contrast.

Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw comfortniveau. Daarnaast biedt de Ecodiver Laptop Backpack Small verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en vijf open binnenvakken. Zo kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

Deze rugzak maakt deel uit van de Ecodiver-serie van Samsonite en heeft een volume van 16 liter. Met zijn duurzaamheid en functionaliteit is de Ecodiver Laptop Backpack Small de ideale metgezel voor zowel werk als vrije tijd.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies