Kipling

Seoul Blue Bleu 2

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 44 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Blue Bleu 2
Merk product code KPKI521096V1
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Serie Seoul
Type sluiting Ritssluiting
Volume 27 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Seoul rugzak van Kipling precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 35 cm, een diepte van 21 cm en een hoogte van 44 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, naar school of gewoon een dagje uit, deze rugzak is perfect voor volwassenen.

De Seoul rugzak heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15 inch. Zo kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Het materiaal van de rugzak is gemaakt van duurzaam polyamide, wat zorgt voor een lange levensduur en een trendy uitstraling.

Met de ritssluiting kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten. Daarnaast biedt de Seoul rugzak verschillende opbergmogelijkheden. Het heeft een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en drie open binnenvakken. Zo kun je al je spullen georganiseerd opbergen en snel terugvinden.

De Seoul rugzak maakt deel uit van de populaire serie van Kipling. Met een volume van 27 liter is deze rugzak ideaal voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk, naar school of naar een weekendje weg gaat, deze rugzak biedt voldoende ruimte en stijl.

Met de Seoul rugzak van Kipling ben je altijd klaar voor avontuur. Bestel nu de Blue Bleu 2 variant met de productcode KPKI521096V1 en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies