Kipling

Curtis L Center Black Lite

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 43 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Black Lite
Merk product code KPKI6521TL41
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Curtis
Type sluiting Ritssluiting
Volume 24 l

De Curtis L Center is een stijlvolle rugzak van het merk Kipling. Met een breedte van 33 cm, een diepte van 17 cm en een hoogte van 43 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het polyamide materiaal zorgt voor duurzaamheid en de zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe.

De Curtis L Center is ontworpen voor volwassenen en heeft een capaciteit van 24 liter. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft deze rugzak ook een handig buitenvak met ritssluiting voor het opbergen van kleine items.

De Curtis L Center maakt deel uit van de Curtis serie en heeft een ritssluiting voor gemakkelijke toegang tot je spullen. De zwarte kleur, ook wel bekend als "Black Lite", geeft deze rugzak een moderne uitstraling. Met de merkproductcode KPKI6521TL41 weet je zeker dat je een authentiek Kipling-product in handen hebt.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of op reis gaat, de Curtis L Center rugzak is de perfecte metgezel. Met zijn stijlvolle design en praktische opbergmogelijkheden is deze rugzak een must-have voor elke fashion-forward volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies