Kipling

Class Room Marine Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 24 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 43 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Marine Navy
Merk product code KPKI466358C1
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Class Room
Type sluiting Ritssluiting
Volume 28 l

De Class Room rugzak van Kipling is perfect voor kinderen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 29 cm, een diepte van 24 cm en een hoogte van 43 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het 15 inch laptopvak zorgt ervoor dat je je laptop veilig kunt meenemen, terwijl het polyamide materiaal duurzaamheid en waterbestendigheid biedt.

De rugzak heeft een zilverkleurige hardware en een marine navy kleurnaam, waardoor hij er niet alleen trendy uitziet, maar ook gemakkelijk te combineren is met elke outfit. De ritssluiting zorgt voor een veilige sluiting van de tas, terwijl de opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting, ervoor zorgen dat je al je spullen georganiseerd kunt houden.

Met een volume van 28 liter biedt de Class Room rugzak voldoende ruimte voor al je schoolboeken, lunchbox en andere benodigdheden. Of je nu naar school gaat of een dagje uit, deze rugzak is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies