Hismanners

Cliff Laptop Backpack 17.3 Inch Blue / Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 43 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 17.3 inch
Materiaal Nylon
Merk Hismanners
Merk kleurnaam Blue / Black
Merk product code B007
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 5 binnenvakken met ritssluiting, 6 open binnenvakken
Stijl Professioneel
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14 l

De Cliff Laptop Backpack 17.3 Inch is een stijlvolle en functionele rugzak van het merk Hismanners. Met een breedte van 31 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 43 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 17.3 inch, zodat je jouw laptop veilig kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam nylon materiaal, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik en langdurige slijtage. De zwarte kleur hardware geeft de rugzak een moderne uitstraling. Met de ritssluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten, zodat je snel toegang hebt tot al je spullen.

De Cliff Laptop Backpack 17.3 Inch biedt verschillende opbergmogelijkheden. Naast het laptopvak heeft de rugzak ook een buitenvak met ritssluiting, 5 binnenvakken met ritssluiting en 6 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en overzichtelijk opbergen.

Deze rugzak heeft een professionele uitstraling, waardoor hij perfect is voor zakelijk gebruik. Of je nu naar kantoor gaat, een zakelijke bijeenkomst hebt of op zakenreis gaat, de Cliff Laptop Backpack 17.3 Inch is de ideale metgezel.

Met een volume van 14 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials, zonder dat hij te groot of te zwaar wordt. De Blue / Black kleurnaam geeft de rugzak een trendy en eigentijdse look.

Kortom, de Cliff Laptop Backpack 17.3 Inch van Hismanners is de perfecte keuze voor heren die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische rugzak. Bestel hem vandaag nog en ervaar het gemak en comfort van deze hoogwaardige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies