Herschel Supply Co.

Little America 15 Inch woodland camo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28.6 cm
Diepte 17.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 48.3 cm
Keurmerken EcoSystem
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled polyester 100%
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam woodland camo
Merk product code 10014
Opberg opties 1 buitenvak met magneetsluiting, 2 open buitenvakken
Patroon Camouflage
Schouderband Verstelbaar
Serie Little America
Type sluiting Gesp, Magneetsluiting, Trekkoord
Volume 30 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Little America 15 Inch van Herschel Supply Co. perfect voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een inhoud van maar liefst 30 liter.

De afmetingen van de rugzak zijn als volgt: breedte 28.6 cm, diepte 17.8 cm en hoogte 48.3 cm. Met deze ruime afmetingen biedt de rugzak voldoende opbergruimte voor al je spullen. Daarnaast is de rugzak gemaakt van 100% gerecycled polyester, wat bijdraagt aan een duurzame levensstijl.

De Little America 15 Inch rugzak is geschikt voor volwassenen en heeft een stoer camouflagepatroon genaamd "woodland camo". De zilverkleurige hardware geeft de rugzak een moderne uitstraling. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 15 inch, zodat je je laptop veilig kunt meenemen.

De rugzak is voorzien van verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met magneetsluiting en twee open buitenvakken. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd opbergen en heb je alles binnen handbereik. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen.

De Little America 15 Inch rugzak maakt deel uit van de Little America serie en is voorzien van een gesp, magneetsluiting en trekkoord als sluiting. Het keurmerk "EcoSystem" bevestigt de duurzaamheid van deze rugzak. Kies voor stijl, comfort en duurzaamheid met de Little America 15 Inch rugzak van Herschel Supply Co.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies