Herschel Supply Co.

Herschel Little America Black/Saddle Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 16.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 51 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Black/Saddle Brown
Merk product code 10014
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Little America
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag, Trekkoord
Volume 25 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Herschel Little America perfect voor jou. Met zijn afmetingen van 28 cm breed, 16.5 cm diep en 51 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat, deze rugzak is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden.

De Herschel Little America heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15 inch. Zo kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Gemaakt van duurzaam polyester, is deze rugzak van het merk Herschel Supply Co. ontworpen om lang mee te gaan. De kleurcombinatie van zwart en zadelbruin geeft de rugzak een trendy uitstraling.

Met verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken, kun je al je spullen georganiseerd houden. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte. De Little America-serie van Herschel staat bekend om zijn magneetsluiting, overslag en trekkoordsluiting, waardoor je spullen veilig zijn en gemakkelijk toegankelijk.

Met een inhoud van 25 liter biedt de Herschel Little America voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar school, werk, de sportschool of een weekendje weg gaat, deze rugzak is de perfecte metgezel. Bestel nu de Herschel Little America en geniet van stijl en functionaliteit in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies