Herschel Supply Co.

Classic X-Large 15 Inch Woodland Camo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 44.5 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Woodland Camo
Merk product code 10492
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 30 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Classic X-Large 15 Inch van Herschel Supply Co. perfect voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een breedte van 32 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 44.5 cm. Met een volume van 30 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen.

De Classic X-Large 15 Inch is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een laptopvak dat geschikt is voor een 15 inch laptop. Zo kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. De rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste draagstijl. Of je nu de voorkeur geeft aan een strakke pasvorm of liever wat losser draagt, deze rugzak biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Daarnaast heeft de Classic X-Large 15 Inch een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven.

Deze rugzak in de kleur Woodland Camo is niet alleen functioneel, maar ook trendy. De unieke print geeft een stoere en modieuze uitstraling aan je outfit. Met de opbergoptie van een buitenvak met ritssluiting kun je gemakkelijk bij je belangrijkste spullen, zoals je telefoon, sleutels of portemonnee.

Met de Classic X-Large 15 Inch rugzak van Herschel Supply Co. ben je klaar voor elke dagelijkse avontuur. Of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat, deze rugzak biedt de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en comfort. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van deze geweldige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies