Fjallraven

Kanken 17 inch Laptop super grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 18 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 42 cm
Laptop vak 17 inch
Materiaal Vinylon F
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam super grey
Merk product code F27173
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 20 l
Waterdichtheid Waterafstotend

De Kanken 17 inch Laptop rugzak is de perfecte metgezel voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele tas. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 18 cm en een hoogte van 42 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen om laptops tot 17 inch veilig en beschermd te houden.

Gemaakt van duurzaam Vinylon F materiaal, is deze rugzak niet alleen stijlvol, maar ook natuurlijk en waterafstotend. Het merk Fjallraven staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Kanken serie is geen uitzondering. Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak aanpassen aan jouw comfortniveau.

De Kanken 17 inch Laptop rugzak heeft een super grijze kleur, die perfect past bij elke outfit. Met de ritssluiting kun je gemakkelijk en veilig je spullen opbergen. Daarnaast heeft de rugzak ook nog een handig buitenvak met ritssluiting voor extra opbergmogelijkheden.

Met een volume van 20 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of het nu gaat om werk, school of vrije tijd. Dus waar wacht je nog op? Ga voor stijl en functionaliteit met de Kanken 17 inch Laptop rugzak van Fjallraven!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies