Fjallraven

Foldsack No. 1 15 Inch navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Biologisch, Gerecycled
Hoogte 40 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal G1000
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam navy
Merk product code F24210
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 16 l
Waterdichtheid Waterdicht

De Foldsack No. 1 15 Inch is een rugzak van het merk Fjallraven, perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele tas. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 40 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Het laptopvak van deze rugzak is geschikt voor een 15 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig en beschermd kunt meenemen. Het materiaal van de Foldsack No. 1 is gemaakt van G1000, een duurzaam en waterdicht materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Deze rugzak is niet alleen functioneel, maar ook milieuvriendelijk. Het is gemaakt van biologisch en gerecycled materiaal, waardoor je een bewuste keuze maakt voor het milieu. Daarnaast heeft de Foldsack No. 1 een verstelbare schouderband, zodat je de tas comfortabel kunt dragen.

De magneetsluiting en overslag zorgen ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn en gemakkelijk toegankelijk zijn. Met een volume van 16 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat.

Met de Foldsack No. 1 15 Inch rugzak ben je altijd voorbereid, of je nu door de stad loopt of de natuur verkent. Met zijn navy kleur en stijlvolle design is deze rugzak een must-have voor elke fashion-forward volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies