Eastpak

Out Of Office sunday grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29.5 cm
Diepte 22 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 44 cm
Kleur hardware Gunmetal
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam sunday grey
Merk product code EK000767
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Out Of Office
Type sluiting Ritssluiting
Volume 28 l

De Out Of Office rugzak van Eastpak is perfect voor volwassenen die onderweg zijn. Met een breedte van 29.5 cm, een diepte van 22 cm en een hoogte van 44 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het 15 inch laptopvak zorgt ervoor dat je je laptop veilig kunt meenemen. De rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en heeft gunmetal kleurige hardware voor een stoere uitstraling. De kleur van de rugzak is Sunday Grey, zoals aangegeven door het merk. De productcode van deze rugzak is EK000767 en het maakt deel uit van de Out Of Office serie.

Deze rugzak heeft een ritssluiting waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Daarnaast heeft de Out Of Office rugzak ook een handig buitenvak met ritssluiting voor extra opbergmogelijkheden. Met een volume van 28 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat.

Met de Out Of Office rugzak ben je altijd klaar om op pad te gaan. De combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid maakt deze rugzak een must-have voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare metgezel. Bestel nu jouw eigen Out Of Office rugzak en ervaar het gemak en comfort zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies