Eastpak

Morius 15 Inch Black Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 43 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black Denim
Merk product code EK00040F
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting
Volume 34 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Morius 15 Inch van Eastpak perfect voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen die je zeker zullen bevallen.

Met een breedte van 32 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 43 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 15 inch, zodat je je apparaat veilig kunt meenemen. Gemaakt van duurzaam polyester, is deze rugzak niet alleen stijlvol maar ook stevig en bestand tegen dagelijks gebruik.

De Morius 15 Inch is ontworpen voor volwassenen en heeft een tijdloos ontwerp in de kleur "Black Denim". Met de ritssluiting kun je gemakkelijk toegang krijgen tot je spullen en de rugzak veilig sluiten. Met een volume van 34 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, zijn de opbergmogelijkheden. Met een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak kun je je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk vinden wat je nodig hebt. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, de Morius 15 Inch is de ideale metgezel.

Met de Morius 15 Inch rugzak van Eastpak combineer je stijl en functionaliteit op een perfecte manier. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en de kwaliteit die deze rugzak te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies