BURKELY

Casual Cayla Backpack 14 Inch Grimmy Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 37 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 14 inch
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Grimmy Grey
Merk product code 1000403.29
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Casual Cayla
Type sluiting Ritssluiting
Volume 13.3 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Casual Cayla Backpack 14 Inch van Burkely perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 30 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 37 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. Het laptopvak is geschikt voor een 14 inch laptop, waardoor je altijd je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

De Casual Cayla Backpack is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De kleur van deze rugzak is Grimmy Grey, een unieke kleurnaam die perfect past bij jouw stijl.

Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte. Daarnaast heeft deze rugzak een ritssluiting, waardoor je spullen altijd veilig opgeborgen zijn.

De Casual Cayla Backpack biedt ook handige opbergopties, waaronder een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en snel vinden wat je nodig hebt. Met een volume van 13.3 liter is deze rugzak ideaal voor dagelijks gebruik.

Ben jij klaar om jouw stijl naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor de Casual Cayla Backpack 14 Inch van Burkely. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies