BURKELY

Antique Avery Backpack Round 14 inch Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 28 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 14 inch
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 8007002.56
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Antique Avery
Stijl Stoer
Volume 13.3 l

Ben je op zoek naar een stoere rugzak die perfect is voor volwassenen? Dan is de Antique Avery Backpack Round 14 inch van Burkely precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 36 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 28 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. Het laptopvak is geschikt voor een 14 inch laptop, zodat je altijd je elektronica veilig kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een stijlvolle zwarte kleur. De zilverkleurige hardware geeft een extra touch aan het ontwerp. Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw comfortniveau.

De Antique Avery Backpack Round 14 inch biedt verschillende opbergmogelijkheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting en 3 open binnenvakken kun je al je spullen georganiseerd houden. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak is de ideale metgezel.

Met een volume van 13.3 liter kun je genoeg meenemen zonder dat de rugzak te zwaar wordt. De Antique Avery serie staat bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit, dus je kunt erop vertrouwen dat deze rugzak lang meegaat.

Maak een statement met de Antique Avery Backpack Round 14 inch. Bestel hem vandaag nog en geniet van stijl en functionaliteit in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies