Balvi

Backpack Pantone with USB Turquoise

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 44 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyester
Merk Balvi
Merk kleurnaam Turquoise
Merk product code 27202
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15 l

Op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de Backpack Pantone met USB van Balvi perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een moderne uitstraling. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 44 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen.

De Backpack Pantone met USB is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15.6 inch. Het materiaal van deze rugzak is gemaakt van duurzaam polyester, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Met de ritssluiting kun je de rugzak eenvoudig openen en sluiten. Daarnaast biedt de Backpack Pantone met USB verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en drie open binnenvakken. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden.

Deze rugzak heeft een volume van 15 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je benodigdheden. De kleur van de Backpack Pantone met USB is turquoise, wat zorgt voor een frisse en trendy uitstraling. De productcode van deze rugzak is 27202, wat handig is om te weten bij het bestellen.

Kortom, de Backpack Pantone met USB van Balvi is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele rugzak. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de trendy uitstraling die deze rugzak biedt!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies