American Tourister

Work E Laptop Backpack 17.3 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30.5 cm
Diepte 22.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 47.5 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 17.3 inch
Materiaal RPET
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Black
Merk product code 138223
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Work E
Type sluiting Ritssluiting
Volume 25 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle rugzak voor volwassenen? Dan is de Work E Laptop Backpack 17.3 Inch van American Tourister de perfecte keuze. Met een breedte van 30.5 cm, een diepte van 22.5 cm en een hoogte van 47.5 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 17.3 inch, zodat je je laptop veilig kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam gerecycled RPET-materiaal, waardoor je niet alleen stijlvol, maar ook milieubewust op pad gaat. De zwarte kleur van de hardware geeft de rugzak een moderne uitstraling. Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste draagcomfort.

De Work E Laptop Backpack 17.3 Inch uit de serie van American Tourister biedt niet alleen voldoende ruimte, maar ook handige opbergopties. Met het buitenvak met ritssluiting kun je snel en gemakkelijk bij je belangrijkste spullen. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig opgeborgen blijft.

Met een volume van 25 liter is deze rugzak ideaal voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, studie of vrije tijd is. De zwarte kleurnaam "Black" past bij elke outfit en geeft een tijdloze uitstraling. Met de merkproductcode 138223 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Kortom, de Work E Laptop Backpack 17.3 Inch van American Tourister is de perfecte metgezel voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame, functionele en stijlvolle rugzak. Bestel nu en ervaar het gemak en de kwaliteit zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies