American Tourister

Work E Laptop Backpack 14 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26.5 cm
Diepte 20.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 38 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 14 inch
Materiaal RPET
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Black
Merk product code 138221
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Work E
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15 l

De Work E Laptop Backpack 14 Inch is een stijlvolle rugzak van American Tourister, perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame en functionele tas. Met een breedte van 26.5 cm, een diepte van 20.5 cm en een hoogte van 38 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Het laptopvak van deze rugzak is geschikt voor laptops tot 14 inch, waardoor je jouw laptop veilig en beschermd kunt meenemen. Het verstelbare schouderbandontwerp zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat al je spullen veilig opgeborgen zijn.

Gemaakt van gerecycled RPET-materiaal, draagt deze rugzak bij aan een duurzamere wereld. De zwarte kleur van de hardware en het merk zorgen voor een tijdloze uitstraling, terwijl de zwarte kleurnaam "Black" de elegantie van deze rugzak benadrukt.

Met 15 liter volume en een handig buitenvak met ritssluiting, biedt deze rugzak voldoende opbergmogelijkheden voor al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, naar school of gewoon onderweg bent, de Work E Laptop Backpack 14 Inch is de ideale metgezel voor elke dag.

Ontdek nu de veelzijdigheid en kwaliteit van de Work E Laptop Backpack 14 Inch van American Tourister en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies