American Tourister

At Work Laptop Backpack 15.6 Inch Grey/Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 21.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 45 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyester
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Grey/Orange
Merk product code 88529
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie At work
Type sluiting Ritssluiting
Volume 25 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle rugzak voor je werk? Dan is de At Work Laptop Backpack 15.6 Inch van American Tourister de perfecte keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 31 cm, een diepte van 21.5 cm en een hoogte van 45 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, waardoor je je laptop veilig en beschermd kunt meenemen.

De At Work Laptop Backpack is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. De rugzak is voorzien van een ritssluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je spullen. De kleur van de hardware is zwart, wat een moderne en professionele uitstraling geeft.

Naast het ruime hoofdvak heeft deze rugzak ook handige opbergmogelijkheden. Er is een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden. Of je nu je laptop, documenten of andere persoonlijke items wilt meenemen, deze rugzak biedt voldoende opbergruimte.

De At Work Laptop Backpack 15.6 Inch maakt deel uit van de At Work serie van American Tourister. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze rugzak is daar geen uitzondering op. De kleur van de rugzak is grijs/oranje, wat zorgt voor een trendy en opvallende look.

Met een volume van 25 liter is deze rugzak ideaal voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk, school of een zakelijke bijeenkomst gaat, met de At Work Laptop Backpack ben je altijd goed voorbereid. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies