XD Design

Bobby Explore backpack 17 Inch Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 52 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 17 inch
Materiaal RPET
Merk XD Design
Merk kleurnaam Green
Merk product code P705.917
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Bobby
Type sluiting Ritssluiting
Volume 30 l

De Bobby Explore rugzak van 17 inch is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame rugzak. Met een breedte van 33 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 52 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen om een 17 inch laptop veilig op te bergen.

Gemaakt van gerecycled RPET-materiaal, draagt de Bobby Explore bij aan een duurzamere wereld. Het merk XD Design staat bekend om zijn kwaliteit en innovatieve ontwerpen, en deze rugzak is daar geen uitzondering op. De zwarte kleur van de hardware geeft een moderne en trendy uitstraling.

Met 30 liter aan volume biedt deze rugzak voldoende opbergruimte. Het heeft ook een handig buitenvak met ritssluiting voor het snel en gemakkelijk opbergen van kleine items. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte.

De Bobby Explore rugzak maakt deel uit van de populaire Bobby-serie. Met een ritssluiting als sluiting is je inhoud altijd veilig en beschermd. De groene kleur van het merk voegt een vleugje frisheid en originaliteit toe aan je dagelijkse stijl.

Als je op zoek bent naar een rugzak die zowel functioneel als modieus is, dan is de Bobby Explore rugzak van 17 inch de perfecte keuze voor jou. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die deze rugzak te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies