VAUDE

Wizard 24 En 4 Blue Sapphire

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 24 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 53 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyurethaan
Merk Vaude
Merk kleurnaam Blue Sapphire
Merk product code 14567
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Wizard
Type sluiting Ritssluiting
Volume 24 l

De Wizard 24 En 4 is een ruime en veelzijdige rugzak van het merk Vaude. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 24 cm en een hoogte van 53 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het volume van 24 liter zorgt ervoor dat je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen.

Deze rugzak is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de Wizard 24 En 4 twee buitenvakken met ritssluiting, waardoor je kleine items gemakkelijk kunt organiseren.

De Wizard 24 En 4 is gemaakt van duurzaam polyurethaan materiaal en heeft een stijlvolle Blue Sapphire kleur, met zwarte hardware. Het merk Vaude staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en met de merkproductcode 14567 weet je dat je een betrouwbaar product in handen hebt.

Of je nu op reis gaat, naar school gaat of gewoon een dagje uit bent, de Wizard 24 En 4 rugzak is de perfecte metgezel. Met zijn ruime opbergmogelijkheden en comfortabele draagopties is deze rugzak een must-have voor elke fashion-forward volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies