VAUDE

Puck 10 Dark Petrol

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 38 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Vaude
Merk kleurnaam Dark Petrol
Merk product code 15476
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Puck
Type sluiting Gesp
Volume 10 l

Ben je op zoek naar een trendy en duurzame rugzak voor kinderen? Dan is de Puck 10 van Vaude de perfecte keuze voor jou! Met een breedte van 24 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 38 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen.

De Puck 10 is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor je niet alleen stijlvol bent, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. De zwarte kleur hardware geeft de rugzak een stoere uitstraling.

Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw comfort. De gespsluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de Puck 10 ook nog een handig binnenvak met ritssluiting voor extra opbergmogelijkheden.

De Puck 10 maakt deel uit van de populaire Puck-serie van Vaude. Met een volume van 10 liter is deze rugzak ideaal voor dagelijks gebruik, of het nu naar school, het park of een dagje uit is.

Met de Puck 10 rugzak van Vaude ben je niet alleen trendy, maar ook milieubewust. Bestel vandaag nog jouw eigen Puck 10 en maak een statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies