VAUDE

Mineo Transformer Backpack 23 Khaki

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 34 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 47.5 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13.3 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Vaude
Merk kleurnaam Khaki
Merk product code 16092
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Mineo
Type sluiting Ritssluiting
Volume 23 l

De Mineo Transformer Backpack 23 is een trendy rugzak die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 34 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 47.5 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze rugzak ook bij aan duurzaamheid.

Deze rugzak heeft een stoere zwarte kleur hardware en een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. Het laptopvak is geschikt voor een 13.3 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt meenemen. Met 23 liter volume biedt deze rugzak voldoende opbergruimte voor al je spullen.

De Mineo Transformer Backpack 23 is onderdeel van de populaire Mineo serie van het merk Vaude. Met de ritssluiting kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten. Daarnaast heeft deze rugzak handige opbergopties, waaronder 1 binnenvak met ritssluiting en 2 open binnenvakken.

Met zijn khaki kleurnaam en merkproductcode 16092 is deze rugzak een stijlvolle toevoeging aan je outfit. Kies voor duurzaamheid en functionaliteit met de Mineo Transformer Backpack 23!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies