VAUDE

Mineo Backpack 17 Burnt Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 46.5 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13.3 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Vaude
Merk kleurnaam Burnt Yellow
Merk product code 16087
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Mineo
Type sluiting Ritssluiting
Volume 17 l

De Mineo Backpack 17 is een stijlvolle rugzak van het merk Vaude. Met een volume van 17 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. De afmetingen van de rugzak zijn 31 cm breed, 6.5 cm diep en 46.5 cm hoog, waardoor hij perfect is voor volwassenen.

Deze rugzak is gemaakt van gerecycled polyester, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het product. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit. De kleur van de hardware is zwart, wat een stoere uitstraling geeft aan de rugzak.

De Mineo Backpack 17 heeft een laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 13.3 inch. Hierdoor kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen. Daarnaast heeft de rugzak ook een handig binnenvak met ritssluiting, waarin je kleine spullen kunt opbergen.

De schouderband van de rugzak is verstelbaar, zodat je de rugzak kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn en niet zomaar uit de rugzak kunnen vallen.

De Mineo Backpack 17 maakt deel uit van de Mineo serie van Vaude. De rugzak heeft een merk kleurnaam van "Burnt Yellow" en een merk product code van "16087". Met zijn moderne design en praktische eigenschappen is deze rugzak de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een trendy en functionele rugzak.

Met de Mineo Backpack 17 ben je niet alleen goed georganiseerd, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Deze rugzak is namelijk gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor je een bewuste keuze maakt voor het milieu. Bestel nu jouw Mineo Backpack 17 en ervaar het gemak en de stijl van deze trendy rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies