VAUDE

Citytravel Backpack Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 22 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 49 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyamide
Merk Vaude
Merk kleurnaam Black
Merk product code 15499
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Citytravel
Type sluiting Gesp
Volume 30 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle rugzak voor volwassenen? Dan is de Citytravel Backpack van Vaude precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 36 cm, een diepte van 22 cm en een hoogte van 49 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het zwarte hardware en de verstelbare schouderband zorgen voor een moderne uitstraling.

De Citytravel Backpack is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik en langdurige slijtage. Met een laptop vak dat geschikt is voor een 15.6 inch laptop, kun je je elektronische apparaten veilig en gemakkelijk meenemen. Daarnaast biedt de rugzak opberg opties zoals een binnenvak met ritssluiting en drie open binnenvakken, zodat je al je spullen georganiseerd kunt houden.

De rugzak behoort tot de Citytravel serie van Vaude en heeft een handige gespsluiting. Met een volume van 30 liter is er genoeg ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk gaat, een dagje uit gaat of op reis bent. De Citytravel Backpack is niet alleen functioneel, maar ook modieus en past perfect bij elke outfit.

Met de Citytravel Backpack van Vaude ben je altijd klaar om de stad te verkennen. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die deze rugzak te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies