VAUDE

CityGo 30 Linen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 60 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyamide
Merk Vaude
Merk kleurnaam Linen
Merk product code 14323
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Citygo
Type sluiting Ritssluiting
Volume 30 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de CityGo 30 van Vaude perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een indrukwekkende inhoud van 30 liter. Met zijn afmetingen van 32 cm breed, 19 cm diep en 60 cm hoog, biedt hij voldoende ruimte voor al je spullen.

De CityGo 30 is ontworpen voor volwassenen en heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt meenemen. De rugzak is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur.

Met de ritssluiting kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten. Daarnaast heeft de CityGo 30 een handig binnenvak met ritssluiting voor het opbergen van kleine items. De zwarte kleur van de hardware geeft de rugzak een moderne uitstraling.

De CityGo 30 behoort tot de Citygo serie van Vaude en heeft de kleurnaam "Linen". Met de unieke productcode 14323 weet je zeker dat je een authentiek product van Vaude in handen hebt.

Kortom, de CityGo 30 is de ideale metgezel voor dagelijks gebruik, reizen en avonturen. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies