VAUDE

Citygo 30 Hotchili

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 60 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyamide
Merk Vaude
Merk kleurnaam Hotchili
Merk product code 14323
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Citygo
Type sluiting Ritssluiting
Volume 30 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak voor volwassenen? Dan is de Citygo 30 van Vaude echt iets voor jou! Met een breedte van 32 cm, een diepte van 19 cm en een hoogte van 60 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat wandelen of een weekendje weg gaat, de Citygo 30 is de perfecte metgezel.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, waardoor hij niet alleen stevig is, maar ook waterbestendig. Zo blijven je spullen droog, zelfs tijdens een regenbui. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte.

De Citygo 30 heeft een handig laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15.6 inch. Zo kun je je laptop veilig meenemen, waar je ook naartoe gaat. Daarnaast beschikt de rugzak over verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd opbergen en snel terugvinden wanneer je ze nodig hebt.

De rugzak is onderdeel van de Citygo serie van Vaude en heeft een stoere zwarte kleur hardware. De merk kleurnaam is Hotchili, wat zorgt voor een opvallende en trendy uitstraling. Met een volume van 30 liter biedt de Citygo 30 voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden en meer.

Kortom, de Citygo 30 rugzak van Vaude is de ideale keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime, duurzame en stijlvolle rugzak. Bestel hem vandaag nog en ga in stijl op pad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies