VAUDE

Citygo 14 Hotchili

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 52.5 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 11 inch
Materiaal Polyamide
Merk Vaude
Merk kleurnaam Hotchili
Merk product code 14321
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Citygo
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle rugzak? Dan is de Citygo 14 van Vaude perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een inhoud van 14 liter. Met zijn afmetingen van 31 cm breed, 15 cm diep en 52.5 cm hoog, biedt hij voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Citygo 14 is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. Het laptopvak is geschikt voor een 11 inch laptop, zodat je altijd je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

De rugzak is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal en heeft een ritssluiting voor gemakkelijke toegang tot je spullen. De kleur van de hardware is zwart, wat zorgt voor een moderne en trendy uitstraling.

Met de Citygo 14 heb je verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en overzichtelijk houden. De rugzak is onderdeel van de Citygo serie en heeft de merknaam "Vaude". De kleur van de rugzak is "Hotchili" en de productcode is "14321".

Kortom, de Citygo 14 is de ideale rugzak voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en trendy tas. Met zijn ruime inhoud, verstelbare schouderband en duurzame materiaal, is deze rugzak perfect voor dagelijks gebruik, reizen en avontuurlijke activiteiten. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van de Citygo 14!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies