Vans

Wm Got This Mini Backpack Women White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17.8 cm
Diepte 10.2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 25.4 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Vans
Merk kleurnaam White
Merk product code VN0A3Z7WWHT1
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Wm Got This Mini Backpack Women van Vans perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 17.8 cm, een diepte van 10.2 cm en een hoogte van 25.4 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. De Wm Got This Mini Backpack Women is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

De rugzak is voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de rugzak een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je kleine items zoals je telefoon of sleutels kunt opbergen.

De Wm Got This Mini Backpack Women is uitgevoerd in een trendy witte kleur, met zwarte hardware voor een stoere uitstraling. Het merk Vans staat garant voor kwaliteit en stijl, en de productcode VN0A3Z7WWHT1 bevestigt de authenticiteit van deze rugzak.

Of je nu op zoek bent naar een rugzak voor dagelijks gebruik, een festival of een stedentrip, de Wm Got This Mini Backpack Women is de ideale keuze. Bestel hem nu en maak een fashion statement met deze trendy rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies