Vans

Ranger Waist Pack Black/White Checkerboard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 16.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Vans
Merk kleurnaam Black/White Checkerboard
Merk product code VN0A3NG756M1
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 4 l

De Ranger Waist Pack van Vans is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle heuptas. Met een breedte van 45 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 16.5 cm biedt deze tas voldoende ruimte om al je essentials mee te nemen.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze heuptas ontworpen om lang mee te gaan. De zwarte kleur hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, terwijl het merklogo van Vans een trendy uitstraling geeft. De kleur van de tas is zwart/wit geblokt, wat zorgt voor een opvallende en modieuze look.

Met een verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan je eigen voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl het volume van 4 liter voldoende ruimte biedt voor al je benodigdheden.

Of je nu een dagje uit gaat, naar een festival gaat of gewoon je handen vrij wilt hebben, de Ranger Waist Pack van Vans is de perfecte metgezel. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies