Vans

Old Skool Drop V Backpack Dress Blues

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32.4 cm
Diepte 12.1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 41.9 cm
Kleur hardware Gunmetal
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester 100%
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Vans
Merk kleurnaam Dress Blues
Merk product code VN0A5KHPLKZ1
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Patroon Logo
Schouderband Verstelbaar
Serie Old Skool
Type sluiting Ritssluiting
Volume 22 l

De Old Skool Drop V Backpack van Vans is de perfecte rugzak voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 32.4 cm, een diepte van 12.1 cm en een hoogte van 41.9 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het 15 inch laptopvak zorgt ervoor dat je je laptop veilig kunt meenemen, terwijl het polyester materiaal zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

Deze Old Skool Drop V Backpack heeft gunmetal kleurige hardware, wat zorgt voor een stoere en trendy look. Het logo patroon geeft de rugzak een unieke uitstraling en laat zien dat je oog hebt voor detail. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte.

Met 22 liter volume biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Daarnaast heeft de Old Skool Drop V Backpack ook nog een handig buitenvak met ritssluiting, zodat je snel bij je belangrijkste items kunt. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn en niet zomaar uit de rugzak kunnen vallen.

De Old Skool Drop V Backpack is onderdeel van de Old Skool serie van Vans en heeft de kleurnaam "Dress Blues". Met de merkproductcode VN0A5KHPLKZ1 weet je zeker dat je een authentiek Vans product in handen hebt. De rugzak is gemaakt van 100% polyester materiaal aan de buitenkant en heeft een polyester voering aan de binnenkant.

Kortom, de Old Skool Drop V Backpack is de ideale keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en functionele rugzak. Met zijn ruime volume, handige opbergopties en verstelbare schouderband is deze rugzak perfect voor dagelijks gebruik, naar school of werk.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies