Ucon Acrobatics

Jasper Stealth Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 45 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Nylon
Merk Ucon Acrobatics
Merk kleurnaam Black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met klittenbandsluiting, 3 open binnenvakken
Serie Stealth
Type sluiting Ritssluiting
Volume 20 l

De Jasper Stealth rugzak van Ucon Acrobatics is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele tas. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 45 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Het laptopvak van 15 inch zorgt ervoor dat je je laptop veilig kunt meenemen, terwijl het duurzame nylon materiaal ervoor zorgt dat de tas lang meegaat. De zwarte kleur van de Jasper Stealth geeft een moderne en minimalistische uitstraling.

Deze rugzak biedt verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met klittenbandsluiting en drie open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden.

De Stealth serie van Ucon Acrobatics staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en de Jasper Stealth rugzak is daar geen uitzondering op. Met een ritssluiting als type sluiting en een volume van 20 liter, is deze rugzak perfect voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, school of vrije tijd is.

Investeer in de Jasper Stealth rugzak en ervaar het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft. Bestel vandaag nog en maak een statement met je fashion-forward keuze!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies