Ucon Acrobatics

Hajo Large Lotus Backpack Dark Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 63 cm
Materiaal Kunstleer
Merk Ucon Acrobatics
Merk kleurnaam Dark Grey
Serie Lotus
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 26 l

De Hajo Large Lotus Rugzak is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 63 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van hoogwaardig kunstleer en ontworpen door het gerenommeerde merk Ucon Acrobatics, straalt deze rugzak kwaliteit en duurzaamheid uit.

De Hajo Large Lotus Rugzak behoort tot de populaire Lotus-serie en is voorzien van een magneetsluiting en een overslag, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Met een indrukwekkend volume van 26 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk gaat, naar school of gewoon een dagje uit.

De Hajo Large Lotus Rugzak is uitgevoerd in een stijlvolle donkergrijze kleur, waardoor hij perfect past bij elke outfit. Of je nu een casual look wilt creëren of jezelf wilt onderscheiden met een trendy accessoire, deze rugzak is de ideale keuze.

Met zijn moderne design en hoogwaardige materialen is de Hajo Large Lotus Rugzak niet alleen praktisch, maar ook een fashion statement. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze rugzak te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies