Trixie

Satchel Mr. Tiger Oranje

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 25 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Oranje
Merk product code 91-203
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Overslag, Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en functionele rugzak voor kinderen? Dan is de Satchel Mr. Tiger van Trixie de perfecte keuze! Met zijn afmetingen van 29 cm breed, 10 cm diep en 25 cm hoog biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, is deze rugzak niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel om te dragen.

De Satchel Mr. Tiger is ontworpen met handige opbergopties in gedachten. Met een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak kun je gemakkelijk je essentials georganiseerd houden. Of je nu naar school gaat, een dagje uit of gewoon onderweg bent, deze rugzak biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Deze rugzak heeft een uniek ontwerp met een opvallende oranje kleur, waardoor je zeker de aandacht trekt. De overslag- en ritssluiting zorgen ervoor dat je spullen veilig en beschermd blijven, terwijl je er tegelijkertijd trendy uitziet.

Met de Satchel Mr. Tiger van Trixie ben je klaar om in stijl op pad te gaan. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze modieuze en praktische rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies