Trixie

Satchel Mr. Alpaca Blauw

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 25 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Blauw
Merk product code 91-205
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Overslag, Ritssluiting
Volume 7 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak voor je kind? Dan is de Satchel Mr. Alpaca van Trixie de perfecte keuze! Met zijn afmetingen van 29 cm breed, 10 cm diep en 25 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, voelt hij zacht aan en is hij duurzaam genoeg om dagelijks gebruik te weerstaan.

De Satchel Mr. Alpaca is ontworpen met het oog op zowel stijl als functionaliteit. Met zijn blauwe kleur en trendy ontwerp zal deze rugzak zeker de aandacht trekken. Het merk Trixie staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is daar geen uitzondering op. Met de productcode 91-205 weet je dat je een betrouwbaar en hoogwaardig product in handen hebt.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, zijn de handige opbergmogelijkheden. Met een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak kun je gemakkelijk je spullen organiseren en bij de hand houden. Of je nu naar school gaat, een dagje uit of op reis bent, deze rugzak biedt voldoende ruimte en opbergmogelijkheden voor al je benodigdheden.

De Satchel Mr. Alpaca heeft een unieke sluiting met een overslag en ritssluiting, waardoor je spullen veilig en beschermd blijven. Met een volume van 7 liter kun je al je essentiële items meenemen zonder dat de rugzak te zwaar of onhandig wordt.

Kortom, de Satchel Mr. Alpaca is de ideale rugzak voor kinderen die op zoek zijn naar stijl, functionaliteit en kwaliteit. Bestel vandaag nog en laat je kind stralen met deze trendy en praktische rugzak van Trixie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies