Trixie

Backpack Mini Mr. Tiger Oranje

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 30 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Oranje
Merk product code 86-203
Type sluiting Overslag, Trekkoord

Op zoek naar een schattige en praktische rugzak voor je kind? Dan is de Backpack Mini Mr. Tiger perfect voor jou! Met een breedte van 23 cm en een hoogte van 30 cm is deze rugzak ideaal voor kleine avonturiers. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze rugzak het beste comfort en duurzaamheid voor dagelijks gebruik.

De Backpack Mini Mr. Tiger is ontworpen door het bekende merk Trixie, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle producten. Met de opvallende oranje kleur en het unieke ontwerp zal je kind zeker de show stelen op school of tijdens uitstapjes.

Deze rugzak is voorzien van een handige overslag en trekkoordsluiting, waardoor het gemakkelijk is om spullen veilig op te bergen en mee te nemen. Of het nu gaat om schoolboeken, speelgoed of snacks, de Backpack Mini Mr. Tiger biedt voldoende ruimte voor al je kind's benodigdheden.

Wacht niet langer en geef je kind de perfecte metgezel voor avonturen met de Backpack Mini Mr. Tiger. Bestel vandaag nog en laat je kind stralen met deze trendy en functionele rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies