Trixie

Backpack Mini Mr. Mouse Mr. Mouse

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 23 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Mouse
Merk product code 86-209
Schouderband Verstelbaar
Serie Mr Mouse
Type sluiting Trekkoord

Op zoek naar een schattige en praktische rugzak voor kinderen? Dan is de Backpack Mini Mr. Mouse van Trixie precies wat je zoekt! Met zijn afmetingen van 30 cm breed en 23 cm hoog is deze rugzak perfect voor kleine avonturiers. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze rugzak zowel comfort als duurzaamheid.

De Backpack Mini Mr. Mouse is onderdeel van de populaire Mr. Mouse serie van Trixie. Met zijn verstelbare schouderband is deze rugzak gemakkelijk aan te passen aan de lengte van je kind, waardoor hij altijd comfortabel te dragen is. De handige trekkoordsluiting zorgt ervoor dat de spullen van je kind veilig opgeborgen blijven tijdens het spelen en reizen.

Met het merkproductcode 86-209 en de merkkleurnaam Mr. Mouse, straalt deze rugzak stijl en speelsheid uit. Laat je kind zijn eigen persoonlijkheid uitdrukken met deze leuke en functionele rugzak. Of het nu voor school, uitstapjes of logeerpartijen is, de Backpack Mini Mr. Mouse is de ideale metgezel voor je kleine avonturier!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies