Studio Ditte

Backpack Small Tiger Stripes Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 26 cm
Kleur hardware Bruin
Materiaal Gerecycled PET
Merk Studio Ditte
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 1702033
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 6 l

Deze kleine rugzak met tijgerstrepen is perfect voor kinderen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 26 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al hun benodigdheden. Gemaakt van gerecycled PET-materiaal, draagt deze rugzak bij aan een duurzamere wereld. De bruine kleur van de hardware en de merknaam "Brown" geven deze rugzak een trendy uitstraling.

Studio Ditte, het merk achter deze rugzak, staat bekend om zijn hoogwaardige producten. Met de verstelbare schouderband kunnen kinderen de rugzak comfortabel dragen, terwijl de ritssluiting zorgt voor een veilige sluiting. Het volume van 6 liter biedt voldoende ruimte voor boeken, speelgoed en andere spullen. Daarnaast heeft de rugzak een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak voor extra opbergmogelijkheden.

Met deze trendy en duurzame rugzak kunnen kinderen vol vertrouwen naar school, op reis of naar andere avonturen gaan. Bestel nu de Backpack Small Tiger Stripes van Studio Ditte en laat jouw kinderen stralen met hun nieuwe favoriete accessoire!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies