Sticky Lemon

Kids Sticky Lemon Backpack Small A Journey Of Tales Golden Inventor Green Flowerfield Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 26 cm
Kleur hardware Wit
Materiaal Gerecycled PET
Merk Sticky Lemon
Merk kleurnaam Inventor Green Flowerfield Green
Merk product code 1801957
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie A Journey Of Tales Golden
Type sluiting Ritssluiting

De Kids Sticky Lemon Backpack Small A Journey Of Tales Golden is een trendy rugzak voor kinderen. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 26 cm is deze rugzak perfect geschikt voor jonge avonturiers. Gemaakt van gerecycled PET-materiaal, draagt deze rugzak bij aan een duurzame levensstijl. De Inventor Green Flowerfield Green kleur van Sticky Lemon geeft deze rugzak een unieke uitstraling.

De Kids Sticky Lemon Backpack Small A Journey Of Tales Golden heeft een verstelbare schouderband, waardoor hij comfortabel kan worden gedragen door kinderen van verschillende leeftijden. De ritssluiting zorgt ervoor dat de inhoud van de rugzak veilig opgeborgen blijft. Met 1 open binnenvak en 1 open buitenvak biedt deze rugzak voldoende opbergmogelijkheden voor kleine spullen.

Deze rugzak maakt deel uit van de A Journey Of Tales Golden serie van Sticky Lemon. Met zijn gerecyclede materialen en stijlvolle design is deze rugzak niet alleen praktisch, maar ook een fashion statement. De witte kleur hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met de Kids Sticky Lemon Backpack Small A Journey Of Tales Golden kunnen kinderen op een milieubewuste en trendy manier hun persoonlijke spullen meenemen. Bestel deze rugzak vandaag nog en laat je kinderen stralen met hun eigen stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies