Sandqvist

Walter Multi Green with grey webbing

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 45 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 16 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Multi Green with grey webbing
Merk product code SQA1964
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Gesp
Volume 19 l

De Walter rugzak van Sandqvist is een stijlvolle en duurzame keuze voor volwassenen. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 45 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze rugzak bij aan een duurzamere wereld.

De Walter rugzak heeft een laptopvak dat geschikt is voor een 16 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt opbergen. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de gespsluiting zorgt voor een veilige sluiting van de tas.

Met 19 liter volume biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het merk Sandqvist staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de Walter rugzak is daar geen uitzondering op. De kleur hardware is zwart en de rugzak heeft een unieke kleurnaam: Multi Green with grey webbing.

De Walter rugzak heeft ook handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting. Of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat, deze rugzak is de perfecte metgezel. Met zijn trendy design en praktische functies is de Walter rugzak een must-have voor elke fashion-forward volwassene.

Bestel nu de Sandqvist Walter rugzak (productcode: SQA1964) en geniet van stijl, comfort en duurzaamheid in één. Upgrade je look met deze trendy rugzak en maak een statement waar je ook gaat.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies