Sandqvist

Roald Dark Slate with Black leather

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 36 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polykatoen
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Dark Slate with Black leather
Merk product code SQA2022
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Gesp
Volume 18 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Maak kennis met de Roald van Sandqvist. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een betrouwbare metgezel voor hun dagelijkse avonturen.

Met een breedte van 28 cm, een diepte van 17 cm en een hoogte van 36 cm biedt de Roald voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit plant of gewoon je dagelijkse spullen wilt meenemen, deze rugzak heeft genoeg opbergruimte.

De Roald is gemaakt van duurzaam polykatoen materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. De zwarte kleur hardware en de gesp sluiting geven de rugzak een stoere uitstraling. Bovendien is de schouderband verstelbaar, zodat je de rugzak kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur.

Deze rugzak is niet alleen praktisch, maar ook geschikt voor de moderne technologie. Het laptop vak biedt ruimte aan een 15 inch laptop, zodat je altijd je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

Met 18 liter volume is er genoeg ruimte voor al je spullen. De Roald heeft verschillende opberg opties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Zo kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden.

De Roald rugzak van Sandqvist is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn donkergrijze kleur en zwarte leren details is deze rugzak een echte eyecatcher. De product code van deze rugzak is SQA2022.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies