Sandqvist

Roald 15 Inch black with black leather

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 36 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15 inch
Materiaal Katoen
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam black with black leather
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Gesp
Volume 17 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Maak kennis met de Roald 15 Inch van Sandqvist. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is perfect voor volwassenen. Met een breedte van 28 cm, een diepte van 17 cm en een hoogte van 36 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Roald 15 Inch rugzak is gemaakt van hoogwaardig katoen en heeft een zwarte kleur met zwarte leren details, wat zorgt voor een moderne en tijdloze uitstraling. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Deze rugzak is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15 inch, waardoor je je laptop veilig kunt meenemen. Daarnaast biedt de Roald 15 Inch verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Zo kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden.

De Roald 15 Inch rugzak sluit met een handige gesp, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Met een volume van 17 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk, school of een dagje uit gaat.

Kies voor de Roald 15 Inch rugzak van Sandqvist en geniet van een combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit. Bestel vandaag nog en maak van deze rugzak jouw nieuwe favoriete accessoire!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies