Sandqvist

Noa Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 38 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Gerecycled nylon
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Black
Merk product code SQA2008
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Noa
Type sluiting Kliksluiting

Maak kennis met de Noa rugzak van Sandqvist, een must-have accessoire voor volwassenen. Met een breedte van 25 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 38 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. Het duurzame karakter van de Noa wordt benadrukt door het gebruik van gerecycled nylon, waardoor je niet alleen stijlvol, maar ook milieubewust op pad gaat.

De Noa rugzak is ontworpen met functionaliteit in gedachten. Het laptopvak is geschikt voor een 13 inch laptop, zodat je altijd je technologische metgezel veilig kunt meenemen. Daarnaast biedt deze rugzak verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Zo kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Noa rugzak is onderdeel van de gelijknamige serie van Sandqvist. Met een kliksluiting is deze rugzak niet alleen gemakkelijk te openen en te sluiten, maar zorgt ook voor een trendy uitstraling. De zwarte kleur van de Noa geeft een tijdloze en stijlvolle touch aan je outfit. Met de merkproductcode SQA2008 ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product van Sandqvist.

Maak een fashion statement met de Noa rugzak van Sandqvist. Met zijn unieke combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit is deze rugzak een absolute must-have voor elke modebewuste volwassene. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de veelzijdigheid van de Noa rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies