Sandqvist

Jack Multi Dew Green Night Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 40 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Multi Dew Green Night Grey
Merk product code SQA2060
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Gesp
Volume 17 l

Maak kennis met Jack, de ultieme rugzak voor volwassenen uit onze collectie Rugzakken. Met zijn afmetingen van 26 cm breed, 16 cm diep en 40 cm hoog biedt Jack voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze rugzak bij aan een duurzame levensstijl. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje stijl toe aan het geheel.

Met een speciaal laptopvak dat geschikt is voor een 15 inch laptop, hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je elektronische apparaten. Jack is ontworpen door het gerenommeerde merk Sandqvist en heeft de kleurnaam "Multi Dew Green Night Grey". Met de productcode SQA2060 ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product.

Wat opbergmogelijkheden betreft, biedt Jack een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de gespsluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

Met een volume van 17 liter is Jack de ideale metgezel voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, school of vrije tijd is. Kies voor stijl, functionaliteit en duurzaamheid met de Jack rugzak van Sandqvist.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies