Sandqvist

Ilon Multi Dew Green Night Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 38 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Multi Dew Green Night Grey
Merk product code SQA2050
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Ilon
Type sluiting Rolltop

De Ilon rugzak van Sandqvist is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 26 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 38 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het rolltop sluitingssysteem zorgt ervoor dat je spullen veilig en beschermd blijven, terwijl het gerecyclede polyester materiaal een duurzame keuze is.

De Ilon rugzak is niet alleen praktisch, maar ook modieus. De Multi Dew Green Night Grey kleur van het merk Sandqvist geeft een trendy uitstraling aan je outfit. Met de 13 inch laptopvak kun je je laptop veilig meenemen, terwijl de opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting, zorgen voor extra organisatie en gemak.

De Ilon rugzak behoort tot de serie met dezelfde naam en is gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor het een milieubewuste keuze is. Met de merkproductcode SQA2050 ben je verzekerd van de authenticiteit en kwaliteit van Sandqvist. Kies voor de Ilon rugzak en geniet van een combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies