Sandqvist

Hege Metal Hook Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15 inch
Materiaal Organisch katoen
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Olive
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Haaksluiting
Volume 18 l

De Hege Metal Hook is een trendy rugzak van het merk Sandqvist. Met zijn afmetingen van 30 cm breed, 15 cm diep en 42 cm hoog, is deze rugzak perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime en praktische tas. De zilverkleurige hardware geeft een moderne uitstraling aan deze rugzak.

De Hege Metal Hook heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15 inch. Hierdoor kun je jouw laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Gemaakt van organisch katoen, voelt deze rugzak niet alleen zacht aan, maar is hij ook nog eens milieuvriendelijk.

Met diverse opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken, kun je al je spullen georganiseerd opbergen. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de Hege Metal Hook rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte of voorkeur. De haaksluiting geeft een unieke touch aan het design van deze rugzak, waardoor hij er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook nog eens praktisch is in gebruik.

Met een volume van 18 liter biedt de Hege Metal Hook voldoende ruimte voor al je spullen, zonder dat de rugzak te groot of zwaar wordt. Of je nu een dagje gaat winkelen, naar het werk gaat of een weekendje weg, deze rugzak is de ideale metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies