Sandqvist

Arvid Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Brown
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Rolltop
Volume 15 l

Op zoek naar een stijlvolle en duurzame rugzak voor volwassenen? Maak kennis met Arvid, een trendy rugzak van het merk Sandqvist. Met zijn rolltop sluiting en verstelbare schouderband is deze rugzak niet alleen praktisch, maar ook modieus.

Arvid is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. Het materiaal is niet alleen duurzaam, maar zorgt ook voor een stoere uitstraling. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Deze rugzak heeft een speciaal laptop vak dat geschikt is voor laptops tot 13 inch. Of je nu naar je werk gaat of naar school, je kunt je laptop veilig en gemakkelijk meenemen. Met een volume van 15 liter biedt Arvid voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Arvid is verkrijgbaar in de kleur bruin, wat perfect past bij elke outfit. De merknaam Sandqvist staat garant voor kwaliteit en stijl. Met zijn gerecyclede materialen en trendy design is Arvid de ideale keuze voor modebewuste volwassenen die ook rekening willen houden met het milieu.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies