Sandqvist

Alfred Navy with black webbing

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 40 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13 inch
Materiaal Gerecycled polykatoen
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Navy with black webbing
Merk product code SQA1987
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Rolltop
Volume 15 l

De Alfred rugzak van Sandqvist is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame tas. Met een breedte van 28 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 40 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 13 inch laptop, waardoor je je elektronica veilig kunt opbergen.

Gemaakt van gerecycled polykatoen, draagt de Alfred rugzak bij aan een duurzamere wereld. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit. De zwarte hardware en het navy design met zwarte webbing geven de rugzak een moderne en trendy uitstraling.

Met de rolltop sluiting kun je gemakkelijk en snel toegang krijgen tot je spullen. Daarnaast biedt de rugzak opbergmogelijkheden met een binnenvak en buitenvak, beide voorzien van een ritssluiting. Zo kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen.

De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte of voorkeur. Met een volume van 15 liter is de Alfred rugzak ideaal voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, school of vrije tijd is.

Met de Alfred rugzak van Sandqvist ben je niet alleen goed georganiseerd, maar ook milieubewust en stijlvol. Bestel vandaag nog jouw eigen Alfred rugzak en maak een statement met je fashion sense!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies