Samsonite

Happy Sammies Eco Backpack S+ Duck Dodie

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 32 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Duck Dodie
Merk product code 132074
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Happy Sammies
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11 l

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke en stijlvolle rugzak voor je kind? Dan is de Happy Sammies Eco Backpack S+ van Samsonite perfect voor jou! Deze rugzak is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

Met een breedte van 26 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 32 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het heeft een volume van 11 liter, wat ideaal is voor dagelijks gebruik. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

De Happy Sammies Eco Backpack S+ heeft een trendy ontwerp met de kleurnaam "Duck Dodie". De zwarte kleur hardware geeft een moderne uitstraling aan de rugzak. Het merk Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, dus je kunt erop vertrouwen dat deze rugzak lang meegaat.

Deze rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk vinden wat je nodig hebt.

De Happy Sammies Eco Backpack S+ is speciaal ontworpen voor kinderen. Het is niet alleen praktisch, maar ook leuk en speels. Laat je kind zijn of haar persoonlijkheid uitdrukken met deze trendy en milieuvriendelijke rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies