Samsonite

Happy Sammies Backpack S Hedgehog Harris Hedgehog Harris

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 28 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Hedgehog Harris
Merk product code 120318
Opberg opties 1 open binnenvak
Serie Happy Sammies
Type sluiting Ritssluiting
Volume 7 l

De Happy Sammies Backpack S Hedgehog Harris is een schattige rugzak voor kinderen. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 28 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al hun spulletjes. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje stijl toe aan het ontwerp.

Gemaakt van duurzaam polyester, is deze rugzak van het gerenommeerde merk Samsonite. De kleur van de rugzak is Hedgehog Harris, wat een unieke en speelse uitstraling geeft. Met de merkproductcode 120318 weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

De Happy Sammies Backpack S Hedgehog Harris heeft een ritssluiting, waardoor de inhoud veilig en gemakkelijk toegankelijk is. Met een volume van 7 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor boeken, speelgoed en andere benodigdheden. Het heeft ook een open binnenvak voor extra opbergmogelijkheden.

Deze rugzak behoort tot de Happy Sammies-serie, die bekend staat om zijn vrolijke en kleurrijke ontwerpen. Laat je kind zijn eigen stijl uitdrukken met deze schattige Hedgehog Harris-rugzak. Perfect voor school, uitstapjes en avonturen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies